Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτή Σύσκεψη-Συνέλευση, Δευτέρα 25/1/2016 για τη μάχη του ασφαλιστικού

ΚΑΛΕΣΜΑ σε νέα Συνέλευση-Σύσκεψη
Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων καλεί τα αγωνιστικά σωματεία της Αττικής, αλλά και επιτροπές αγώνα, συντονιστικά εργαζόμενων και κλάδων, συλλογικότητες του κινήματος ενάντια σε πλειστηριασμούς και άλλα λαίκά προβλήματα, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 σε ανοιχτή σύσκεψη-συνέλευση, με θέμα την συζήτηση και αποφάσεις για το συντονισμό όλων στη μάχη κατά του αντιλαϊκού ασφαλιστικού νομοσχεδίου λαιμητόμο που φέρνει η κυβέρνηση και οι δανειστές.

Για την κοινή στάση και δράση μας στις κινητοποιήσεις, την οργάνωση της Απεργίας της 4 Φεβρουαρίου και άλλες αποφάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων 
Δευτέρα 25/1/2016, ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚΑ (2ος όροφος)

13 σχόλια:

  1. Το Σάββατο (που είναι η κινητοποίηση για το προσφυγικό) καλούμε σύσκεψη για την Δευτέρα? Δεν γίνεται έτσι συναγωνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς και τον συντονισμό με προφίλ ανθρώπου! Τι του βάλατε για να σαλεύει και να απαντά σε ανθρώπους, το Σκάϊνετ από τον Εξολοθρευτή?

      Πρότων "Τροτσκιστή"/"Τροτσκιστρόν" άν είστε ρομπότ!- (Ήμαρτον όλοι οι άγιοι όλων των λαών που θα χρησιμοποιούμε και διακριτικά όχι μόνο για τούς δήθεν Μαρξιστές-Λενινιστές, αλλά και για τους δήθεν Τροτσκιστές!) εδώ είναι των ΝΑΡίτων το τσιφλίκι. Άμα θές να κάνεις ξεχωριστή πρωτοβουλία κάνε- στάσου το έκανες ήδη....

      Δεύτερων, μας έχεις πρήξει τα άντερα με το προσφυγικό σου ζήτημα. Ακόμα και ο ρομποτοσυντονισμός για αυτό το πράμα λέει? Έλεος πιά! Δηλαδή το ΣΕΚ Τουρκίας (DSiP) πρήζει τους τούρκους πολίτες για τους έλληνες όλη την ώρα? Ή μήπως και το Βοριοκορεάτικο ΣΕΚ (사회주의 노동당 북한) θα πρήζει τα άντερα των κατοίκων για τους νοτιοκορεάτες πρόσφυγες, και το νοτιοκορεάτικο ΣΕΚ (사회주의 노동당 한국) για τους βορειοκορεάτες πρόσφυγες?

      Τρίτων... Κάτσε άλλη φορά το τρίτο γιατί τώρα με έχει πιάσει το άντερό μου από τα γέλια για αυτό με τα κορεάτικα ΣΕΚ!!!

      Διαγραφή
  2. Βρέ μην βρίζεις τους τροτσκιστές! Νιώθουν διαφορετικά από τους ανθρώπους! Μπορεί να φας μπλόκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί? Νομίζεις ότι αυτά είναι σε θέση να μου κάνουν καμία Κροστάνδη? Δεν πειράζει έχω φέρει μαζί την αναρριχητική τσάπα μου.

      Διαγραφή
    2. Μην τους βρίζεις! Κι εγώ νιώθω Τροτσκιστής!

      Διαγραφή
    3. Τι Τροτσκιστής ρέ? Εσύ μικρέ είσε τόσο πολύ Σταλινικός που σε βλέπει ο ίδιος ο Στάλιν και τον λούζει κρύος ιδρώτας!

      Διαγραφή
    4. Αφού δεν είναι ούτε σταδιοκρατιστής ούτε ααδμικός τι τον κάνει Σταλινικό?

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΑΑΔΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ! Άντε αναρχοστιρνερικό άτομο με ειδικές ανάγκες, μην σου πάω το πληκτρολόγιο ψηλά στην καμινάδα του σπιτιού σου να δω πόσο πολύ θα σε στηρίξει ο ολομόναχος εγωισμός σου!

      Διαγραφή
    6. Όχι αυτό. Γιατί σε λέει ο Αντίλ Σταλινικό...

      Διαγραφή
    7. Θα μου λιώσει το πάγκρεας ρέ χαζά!

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή